Close

De kleine prins | 8+ | zondag 10 oktober | 15:30 | Bovenste Knoopje Open

De kleine prins woont samen met zijn roos op een planeet die nauwelijks groter is dan hijzelf. Op een dag besluit hij, met pijn in zijn hart, zijn geliefde roos te verlaten. Zo ontdekt hij allerlei andere planeten, bewoond door de meest rare grote mensen die hij ooit gezien heeft. Dan landt hij op aarde. Midden in de woestijn ontmoet hij een neergestorte vliegenier. Op aarde ziet hij in dat hij terug moet keren naar zijn roos.

 

Hij leert dat het meest essentiële in de wereld, de liefde, onzichtbaar is voor het oog.

 

Deze eigenzinnige bewerking van één van ‘s werelds meest geliefde verhalen stelt op poëtische en muzikale wijze het prachtige boek van Antoine de Saint-Exupéry voorop. Maar de heren van Bovenste Knoopje Open voegen er, met hun achtergrond in cabaret, een geheel nieuwe laag aan toe.

 

 

Wij willen graag dat iedere bezoeker ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Jeugdtheater aan het Kanaal houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken

 

Foto: Jeffrey Tomberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp