Close

Het Prinsensprookje | 6+ | zaterdag 17 september | 13:00 en 16.00 uur | Dear T,

Dit is het sprookje* van Harrie. Harrie is een prins en moet, zoals een behoorlijke prins dat doet, trouwen. Met Rosa welteverstaan. Maar Rosa ruikt niet lekker en bovendien houdt zij alleen van hoepelen. Dat kan anders, denkt Harrie. Dus start hij samen met zijn beste vriend Gijs een zoektocht naar De Liefde. Onderweg komt hij allemaal verschillende wezens tegen. De eekhoorn vertelt hem dat Harrie De Liefde allang gevonden heeft, maar daar begrijpt hij niks van. De heks geeft hem een liefdesdrankje, maar vervolgens kan Harrie zijn liefdesdroom niet herinneren. En ten slotte wordt Gijs ook nog eens gevangen genomen. Als Harrie weer bij Gijs komt om hem te bevrijden valt alles op zijn plek. De Liefde blijkt al die tijd veel dichterbij te zijn geweest dan Harrie ooit had kunnen dromen.

 

Een muzikale voorstelling over de liefde die voor iedereen anders is.

 

*Inclusief zwaardgevecht en kus.

 

Deze voorstelling speelt tijdens het Nazomerfestival Merwede en is gratis te bezoeken. Na de voorstelling mag je zelf bepalen of en wat je wil betalen. Reserveer wel even je plekje door een ticket te bestellen.

Wij willen graag dat iedere bezoeker ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Jeugdtheater aan het Kanaal houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Foto:  Heidi de Gier

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp