Close

Hoedje | 4+ | zondag 24 oktober | 11:00 uur | Blokfluitkwartet BRISK met Kiki Heessels

Als het rode hoedje van Lot op een dag wordt meegesleurd door een storm, is dat het begin van een avontuurlijke tocht over de aardbol, waarbij de wind een grote rol speelt en vier blokfluitisten er stevig op los blazen.

 

Is Hoedje niet veel te klein voor die grote olifant? Wat zitten die bavianen daar toch te doen? De ene vogel lacht Hoedje uit, de andere zingt een lied voor haar. Maar komt Hoedje ooit nog thuis?

Hoedje is een muzikale reis op de wind, een luchtige voorstelling vol humor naar een verhaal van Irene Kuiper.

 

BRISK is een term uit de Engelse Consortmuziek.  Het woord betekent, levendig, wakker en snel. En dat is ook precies wat BRISK is: een energiek, inventief en vernieuwend ensemble.

 

Wij willen graag dat iedere bezoeker ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Jeugdtheater aan het Kanaal houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

Foto: Hans van den Boogaard

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp