Close

Ja! Nee! Olé | 3+ | zondag 12 juni | 11:00 uur | KRIJT

Mevrouw Groen en Meneer Rood wonen naast elkaar aan de Middenweg. Mevrouw woont in een groen, gezellig huisje en zegt JA op alles. Meneer woont in een keurig, roodkleurig huis en zegt veel liever NEE. Soms helpen ze elkaar, maar vaker botsen ze een beetje. Mevrouw zou zo graag eens samen dansen, maar Meneer doet niet mee. Ondertussen ontvangt Mevrouw elke dag stapels leuke brieven, terwijl Meneer tot zijn spijt nooit eens post krijgt. Hoe kan dat? Mevrouw besluit het die vreemde, swingende postbode te vragen…

 

JA! NEE! OLÉ! is een kleutervoorstelling die laat zien hoe leuk het is om te leren van elkaars verschillen. Grappige misverstanden en beeldende tegenstellingen leiden tot ontroerende en herkenbare situaties.

 

 Wordt het ja of nee? Of toch een beetje van allebei?

 

It takes two to tango.

Wij willen graag dat iedere bezoeker ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Jeugdtheater aan het Kanaal houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

 

Foto: KRIJT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp