Close

Ik ben Vincent en ik ben niet bang | 8+ | zondag 20 november | 11:00 uur | Productiehuis Meer Opslag

Vincent weet alles over overleven in de natuur, maar in zijn klas vindt hij overleven een stuk moeilijker. Hij wordt gepest. Het is nog 7 dagen tot het schoolkamp. In zijn survivalblik heeft hij alles verzameld wat je nodig hebt om welke ramp dan ook te overleven. Toch is hij bang.

 

Dan komt er een nieuw meisje in de klas: Jasmijn. Iedereen noemt haar de Jas. Zij is supercool en wil vrienden worden met Vincent. Nu wordt alles anders, althans dat hoopt Vincent. Maar het tegendeel is het geval. Iedereen houdt van de Jas, en hoe meer aandacht ze aan Vincent geeft, hoe meer hij daarvoor gestraft wordt. Op kamp loopt alles uit de hand. Vincent vlucht de natuur in. Nu komt het echt aan op overleven.

 

Naar het gelijknamige boek van Enne Koens. Op 20 november kun je de allerlaatste keer deze prachtige voorstelling komen bekijken.

Wij willen graag dat iedere bezoeker ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Jeugdtheater aan het Kanaal houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.


Foto: Moon Saris

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp