Close

Over een kleine mol die wil weten wie er op zjn kop gepoept heeft | 3+ | zondag 26 september | 11:00 uur | Meneer Monster

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol… is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 3 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

 

Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid.

 

 

Wij willen graag dat iedere bezoeker ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Jeugdtheater aan het Kanaal houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

Foto: Christiaan Bloem

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp