Close

Maral, het meisje dat in een vogel veranderde | 8+ | zondag 27 februari | 15:30 uur | KRIJT

Gerda Griffel is sprookjesschrijfster. Maar op een dag krijgt ze de opdracht om een waargebeurd verhaal op te schrijven. Verwoed zoekt Gerda naar inspiratie in de krant. Daar stuit ze op het verhaal van de twaalfjarige Maral. Hoe komt ze te weten wat er met Maral gebeurd is? En krijgt Gerda dat verhaal op papier zonder het in een sprookje te veranderen?

 

Maral, een meisje dat in een vogel veranderde vertelt het verhaal achter een krantenkop over een gevlucht meisje. Maral klimt uit de krant, door de woonkamer van Gerda Griffel, recht je hart in.

 

Helder, toegankelijk, beeldend en dichtbij. Dat zijn de kenmerken van  theater KRIJT. Herkenbare thema’s en bevlogen (poppen-)spel en objecttheater zorgen voor een verhaal dat je hoort, ziet én voelt.

 

Wij willen graag dat iedere bezoeker ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Jeugdtheater aan het Kanaal houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

Foto: KRIJT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp