Close

Aadje Piraatje viert Sinterklaasfeest | 4+ | zondag 21 november | 11:00 uur | Ton Meijer

De voorstellingen over Aadje Piraatje zijn gebaseerd op de boeken van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma. Acteur Ton Meijer vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma.

 

In deze interactieve vertelvoorstelling zal Ton een aantal verhalen vertellen uit het nieuwste boek en eindigen met het Sinterklaasverhaal.

 

We maken mee dat Aadje van tanden wisselt, we bouwen samen met de andere piraten een piratensneeuwpop, Aadje leert lezen en we hebben last van een zware storm op zee. Tenslotte komt Sinterklaas langs met de stoomboot en zingt Ton verschillende Sinterklaasliedjes met de kinderen.

 

Laat de kinderen verkleed als piraat komen, want aan het einde van de voorstelling mogen ze zelf piraten spelen!

Wij willen graag dat iedere bezoeker ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Jeugdtheater aan het Kanaal houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

Illustratie: Sieb Posthuma

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp