Close

Koning van Karton | 4+ | zondag 13 maart | 11:00 uur | Garage TDI

Koning van Karton is een speelse danstheatervoorstelling met livemuziek over vriendschap; over ontmoeten, samen spelen en vrienden delen.

 

In een straat van karton kent niemand elkaar. Tot er voorzichtig een raam opengaat. En dan nog één. Iemand wil vrienden maken. Eén raam in de straat blijft dicht. Door de muren heen hoor je muziek. Muziek die door de straat danst, die van de straat een zee maakt en van de zee een bos. Een vriendschap ontstaat.

 

En dan, ineens, staat hij daar, mét z’n muziek. Leuk hoor! Maar met drie is wel heel anders dan met twee. Hoe doe je dat, vrienden zijn met drie?

 

De voorstelling van GarageTDI is geïnspireerd op het prentenboek Het kartonnen kasteel van Linda Sarah en Benji Davies.

 

Wij willen graag dat iedere bezoeker ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Jeugdtheater aan het Kanaal houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

Foto: Moon Saris

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp